De My Office Value tool biedt u de kans zelf ratings en analyse uit te voeren

Rating- en analysetool My Office Value

Voor geïndividualiseerde analyses en rapportages van een creditreform-balansrating biedt Witt Rating Advisory een effectieve tool.

Kredietbeoordeling op maat

De analyse van de kwaliteit en kredietwaardigheid van een onderneming bestaat uit verschillende onderdelen. De tool My Office Value is ontwikkeld door Prosynt, een samenwerkingsverband tussen ratinganalysten, wetenschappers, universiteiten en Creditreform Rating AG. My Office Value maakt gebruik van diverse templates voor het analyseren en raten van een onderneming. Daarbij zitten calculaties van een van de rating afgeleide rentevoet. Zo draagt deze tool hoogwaardige kennis van de ratingmethode over aan u als gebruiker.

De My Office Value rating- en analysetool is voorzien van een webservice waarmee u de creditreform-balansrating kunt importeren. Hierdoor wordt de creditreform-balansrating toegankelijk voor iedereen die bij zijn ondernemingsanalyses gebruik wil maken van een door de ECB geaccrediteerd ratingsysteem. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en mag door banken en verzekeraars worden gebruikt.

Uw eigen huisstijl en eigen modellen

Het bijzondere van My Office Value is dat u de meegeleverde templates gemakkelijk kunt modificeren en uw eigen modellen kunt toevoegen. De voor uw analyses vereiste data importeert u eenvoudig uit nagenoeg alle databronnen en formats. Analyses zijn door de grondige aanpak altijd foutloos en consistent. Uw rapporten of presentaties worden volautomatisch in uw eigen huisstijl opgesteld. Met My Office Value analyseert u de financiële prestaties van een onderneming sneller en gedetailleerder.