Een duurzame tool voor de analyse van het krediet van het mkb

DOCUMENTATIES OVER CREDITREFORMRATINGS

Op deze pagina vindt u de belangrijkste publicaties die onze producten beschrijven. Heeft u vragen belt u dan 010-2489680 of neem contact op via het formulier.

Landenrating Staat der Nederlanden

Creditreform rate de Staat der Nederlanden met een AAA. Naast kapitaalmarktratings van leningen van individuele ondernemingen of fondsen, rate Creditreform de prestaties van 19 EU landen.

De Creditreform Rating AG

Wij zijn specialisten in het inschatten van kredietrisico's en bieden ratings en risicomanagment-oplossingen aan kapitaal- en kredietverstrekkers. Om verder te lezen kunt u onderstaand PDF dowloaden.

Een ondernemingsrating biedt kansen

Een creditreform ondernemingsrating maakt het voor ondernemingen mogelijk zich zowel via een beurs als direct investeerders of investeringsfondsen tegen redelijke condities te financieren. Dowload onderstaand PDF voor meer informatie.

Emissierating MKB obligatie

Steeds meer MKB-ondernemers ontdekken de mogelijkheden van alternatieve financieringen. En bankiers zien de voordelen van een goede financieringsmix...Download onderstaand PDF voor meer informatie.
 

De NL Zorgobligatie

Om nu en in de toekomst goede zorg te kunnen leveren, moeten zororganisaties blijven investeren in goede faciliteiten. U kunt onderstaand pdf downloaden om verder te lezen.

De Creditreform balansrating

Het creditreform is een zogenaamde kwantitatieve rating, ook score genaamd, die aan de hand van een jaarrekening (balans plus winst- en verliesrekening wordt berekend). Lees meer hieronder.

My Office Value analyse tool

Zelf een creditreform balansrating uitvoeren? Met de My Office Value analyse tool kunt u zelf een Creditreform balanrating uitvoeren. Hoe u dit doet leest u in het document hieronder.